У Луцьку проведуть конкурс креативних ялинок

У Луцьку проведуть конкурс креативних ялинок
Фото: mojenterijer.rs

Лучанам пропонують позмагатися у конкурсі «Креативна новорічна ялинка». Учасники повинні виготовити оригінальну новорічну красуню висотою до 2 метрів з будь-яких матеріалів. 

Макет повинен мати стійку опору. Для створення роботи дозволяється використовувати як штучні, так і природні матеріали, – повідомили в прес-службі Луцької міської ради.

Перший етап конкурсу – прийом анкет-заявок з фотографією виробу, він триває до 13 грудня. Заявки подаються особисто або через електронну пошту за адресою: відділ менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради, вул. Б. Хмельницького, 1 (арт-галерея «Луцьк»), e-mail: [email protected], телефон: 0332 722756.

Читати також: У Рівне привезли головну ялинку міста. Місцеві - не в захваті. ВІДЕО

На другому етапі з 14 грудня 2018-го до 13 січня 2019-го року відбувається громадське інтернет-голосування на офіційній сторінці департаменту культури у Фейсбуці. Переможцями будуть визнані три роботи, які наберуть найбільшу кількість вподобань.

Один учасник може подати на конкурс одну роботу. Може бути подана спільна (колективна) робота (від школи, студії і т. д.).

Макети ялинок переможців громадського інтернет-голосування будуть взяті до уваги під час розроблення концепції святкового оформлення Театрального майдану та ялинок у мікрорайонах Луцька наступного року.

До участі у виставці-конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти Луцька, коледжів, профтехучилищ, гуртківці позашкільних навчальних закладів, родинні колективи та усі мешканці міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про ще одного учасника джазового фестивалю у Луцьку
Наступна новина Волинські підприємства все частіше подають декларації в електронному форматі
Останні новини
Схожі новини