Волинські підприємства все частіше подають декларації в електронному форматі

Волинські підприємства все частіше подають декларації в електронному форматі
Фото: Українська правда

За останніми даними волинські суб’єкти господарювання - юридичні особи подали до органів ДФС 267557 декларацій, з яких 216008 – в електронному форматі.

Таким чином, 90 відсотків усіх декларацій, що подані юридичними особами для перевірки фахівцями ДФС, надіслано засобами телекомунікаційного зв’язку.

«Як бачите, волинські підприємства зі статусом юридичних осіб у своїй переважній більшості належать до прихильників сучасних інформаційних технологій у спілкуванні з контролюючими органами. Зверну

Вашу увагу, що 90 відсотків декларацій, що подані в електронному вигляді – один з найвищих показників в країні. Відтак, за кількістю поданих електронних документів нашими підприємствами-юридичними особами область перебуває у п’ятірці лідерів», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Тим часом, аналітика свідчить, що більшість податкових декларацій підприємців – фізичних осіб Волині теж надіслано за посередництвом телекомунікаційного зв’язку. А загалом волинські платники податків подали до органів ДФС 518527 податкових декларацій, я яких 365858 – електронні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку проведуть конкурс креативних ялинок
Наступна новина На Волині п'яний мотоцикліст давав хабар патрульним
Останні новини
Схожі новини