У Луцьку проведуть в останню путь захисників України

У  Луцьку проведуть в останню путь захисників України

Завтра, 29 липня, в Луцьку прощатимуться з загиблими захисниками України.

Про це інформує Луцька міська рада.

У п’ятницю, 29 липня, о 10:30 год у кафедральному соборі Святої Трійці відспівають військовослужбовців Віталія Форманюка, Володимира Дащука та Владислава Крутова.

Читайте також: На Волині попрощалися із загиблим на війні Миколою Литвинцем

Форманюка Віталія Олександровича (01.07.1980 року народження)  призвали на військову службу по мобілізації 27 лютого 2022 року. Загинув 25 липня 2022 року в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Читайте також: У Ковелі попрощалися із загиблим на війні Василем Арсеніком

Житель села Липляни Дащук Володимир Олександрович (13.02.1980 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 26 лютого 2022 року. Загинув 25 липня 2022 року в районі населеного пункту Яковлівка Донецької області.

Житель міста Миколаєва Крутов Владислав Володимирович (11.03.1979 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 05 квітня 2022 року. Сім‘я Героя переїхала до міста Луцька в статусі ВПО.

Капітан Владислав Крутов помер 25 липня 2022 року від отриманих важких поранень в результаті ворожого ракетного обстрілу в районі населеного пункту Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області 22 липня 2022 року.

Вічна пам‘ять і слава Героям!

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним загиблих Героїв…

Читайте також: До Луцька привезли тіла чотирьох загиблих Героїв із Волині

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У смертельній аварії в Нововолинську загинув 20-річний нацгвардієць
Наступна новина На Волині розшукують ймовірних крадіїв
Останні новини
Схожі новини