У Луцьку провели челендж на підтримку українського воїнства. ФОТО

У Луцьку провели челендж на підтримку українського воїнства. ФОТО
Фото: Волинська обласна рада

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Театральній площі Луцька відбулось фізкультурно-мистецьке свято на підтримку українського воїнства «До Перемоги». 

Про це повідомляє Волинська обласна рада на своїй сторінці у Facebook.

Захід проходив під егідою Волинського осередку НОК України, за сприяння обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, а також Волинського державного центру естетичного виховання.

До всеукраїнського онлайн-челенджу долучились майже 120 навчальних закладів Волині. Учні та студенти закладів середньої, профтехосвіти та ДЮСШ демонстрували фізичні вправи, а також висловлювали слова підтримки усім, хто наближає перемогу України: воїнам ЗСУ, медикам, рятувальникам та волонтерам. 

«Такими заходами ми вкотре підтверджуємо, що українці – це патріотична нація. Тішить те, що наші діти беруть активну участь і тим самим демонструють нашим воїнам свою вдячність та беззаперечну віру у перемогу. Усі ми схиляємося перед мужністю та звитягою українських захисників, які боронять нашу землю ціною власного життя», - сказав у вітальному слові очільник регіонального відділення НОК України Григорій Недопад.  

Святкове дійство супроводжувалось виступами учасників челенджу, солістів та танцювальних колективів. Усі охочі мали змогу долучитись до збору коштів для потреб ЗСУ, а також взяти участь у захоплюючих майстер-класах з виготовлення браслетів сувенірів та оберегів для захисників України.  

За підсумками змагань нагороди отримали близько десятка кращих учасників з різних куточків області.

Читайте також: У Луцьку для дітей організували патріотичний захід

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку для дітей організували патріотичний захід
Наступна новина Яка ситуація на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу
Останні новини
Схожі новини