У Луцьку провели в останню дорогу полеглого захисника Анатолія Мосорука. ФОТО

У Луцьку провели в останню дорогу полеглого захисника Анатолія Мосорука. ФОТО

Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем, який віддав своє життя, захищаючи Україну. Сьогодні, 2 жовтня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Анатолія Мосорука.

Про це інформує міська рада.

Лучанин Анатолій Олександрович Мосорук, 25.03.1981 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до особового складу військової частини на посаду командира взводу зв’язку. 

Помер 29.09.2023 у Київській міській лікарні швидкої медичної допомоги від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Анатолія Мосорука поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 20-річний мотоцикліст «під мухою» хотів відкупитися від патрульних
Наступна новина Судитимуть горе-водія, який п'яним вчинив смертельну ДТП у Луцьку
Останні новини
Схожі новини