У Луцьку провели в останню путь загиблого Героя Олександра Кравчука. ФОТО

У Луцьку провели в останню путь загиблого Героя Олександра Кравчука. ФОТО

У Луцьку сьогодні 30 грудня попрощалися з військовослужбовцем Олександром Кравчуком. 40-річного Героя відспівали у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. 

Про це інформує Луцька міська рада. 

Лучанин Олександр Кравчук (26.10.1982 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду водія 2-го механізованого взводу 9-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону.

Загинув 24 грудня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Опитне Донецької області.

“Сьогодні ми молимося за упокій душі воїна Олександра і співаємо йому “Вічная пам’ять”. Страшна війна і жорстокий ворог забрали в нього завтрашній день. Його родина покриває свої голови чорними хустками. У них вже немає сина, батька, чоловіка. Ніякі слова не полегшать їхнього болю. Але нехай вони чують про нашу шану і підтримку, і нехай у них буде гордість за свого Олександра, захисника своєї Батьківщини і Героя”, – сказав у скорботній промові декан Святотроїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблому, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисником. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку за підробку даних про вакцинацію медсестра заплатить 90 тисяч гривень штрафу
Наступна новина На Волині чоловік передозувався наркотиками
Останні новини
Схожі новини