У Луцьку п'яна пара зірвала прапор з департаменту мунварти. Відео

У Луцьку п'яна пара зірвала прапор з департаменту мунварти. Відео

Двоє п’яних молодих людей зірвали та вкрали задля розваги державний прапор з будівлі департаменту муніципальної варти. Їх зафіксували камери відеоспостереження.

Хлопець та дівчина очевидно були в стані алкогольного сп’яніння, досить зухвало поводили себе, чим порушували громадський порядок. Викравши державний прапор молоді люди попрямували в напрямку вул. Кривий Вал, хизуючись вкраденим, – повідомляють на сторінці муніципали.

Такі дії можуть містити ознаки злочинів передбачених ч.1 ст.338 та ст. 296 Кримінального кодексу України.

І вже менш як за добу поліція Волині знайшла цих осіб.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F1601825886751100%2Fvideos%2F918766708884434%2F&show_text=false&width=560" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: що змінилося за добу
Наступна новина «Ведуть повітряні бої». У волинське небо піднялись винищувачі
Останні новини
Схожі новини