У Луцьку п'яна водійка в'їхала в дерево: жінку та її чоловіка оштрафували. ФОТО

У Луцьку п'яна  водійка в'їхала в дерево: жінку та її чоловіка оштрафували. ФОТО

Вчора, близько 23-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Карпенка-Карого. Лучанку та її чоловіка притягнули до відповідальності за водіння в нетверезому стані.

Про це повідомили в пресслужбі патрульних.  

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що водійка BMW не дотрималася безпечної швидкості, не врахувала дорожньої обстановки, не впоралася з керуванням та в їхала в дерево.  На щастя, в ДТП ніхто не постраждав, лише втомобіль отримав значні механічні пошкодження.  

Під час спілкування з кермувальницею інспектори виявили в неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат тесту на пристрої Drager — 1,55 проміле. Такий показник перевищує допустиму норму майже у 8 разів. 

Згодом на автомобілі Mazda на місце автопригоди прибув чоловік водійки, який теж мав ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування на місці або в медзакладі він відмовився.  

На обох громадян було складено протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані) КУпАП. Жінку також притягнули до відповідальністі за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція розшукує лучанку, яка переховується від суду. ФОТО
Наступна новина Воїни 14-ї бригади на передовій колядували і частувалися кутею. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні