У Луцьку п'яний водій погрожував поліцейським пістолетом. ВІДЕО

У Луцьку п'яний водій погрожував поліцейським пістолетом. ВІДЕО

Учора, близько 16.45, екіпаж патрульних отримав виклик, що у Луцьку, по вулиці Кравчука, на автомобілі Mazda рухається нетверезий водій.

Полісмени помітили даний транспортний засіб, адже він зупинився, бо було пробито 2 колеса, повідомляє прес-служба поліції Волині.

34-річний водій мав сильне алкогольне сп’яніння – 2, 4 проміле, що в 12 разів вище норми 0, 2.

«В якийсь момент, нібито шукаючи документи, водій взяв предмет, схожий на пістолет, і почав ним розмахувати», - розповідає інспектор Патрульної поліції Волині Сергій.

Швидко оцінивши ситуацію, полісмени затримали чоловіка і викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, перевіряючи зброю, поліцейські виявили, що він був знятий із запобіжника.

На чоловіка оформили протокол за керування в стані сп’яніння та постанову, оскільки не показав посвідчення водія. Очевидно, він не встиг його забрати, бо рік тому, у січні 2017 року, був позбавлений права керування за ст. 130 КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Ковелі у чоловіка виявили марихуану
Наступна новина У Луцьку проходить пробіг автомобілів на єврономерах
Останні новини
Схожі новини