У Луцьку Ростислав Семків розповів, як авторам знайти своє видавництво

У Луцьку Ростислав Семків розповів, як авторам знайти своє видавництво

Як переконати видавця взяти в роботу свій текст, чому автори і видавці не довіряють один одному та як із цим боротися, говорили в Луцьку з членом журі найпрестижніших літературних конкурсів України, директором видавництва «Смолоскип» Ростиславом Семківим.

Лекція «Як зробити успішною першу книжку» відбулася у середу, 12 вересня у антикафе «InnerSpace». Проект організували Мистецьке об’єднання «стендаЛь» в рамках проекту для митців-початківців «Ліхтар». Реалізовано за підтримки Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Читайте також: У Луцьку читали польською Стефана Жеромського

Під час майстер-класу говорили, зокрема, про особливості співпраці автора і видавця, про етапи просування власного тексту та способи взаємодії з аудиторією.

Так, за словами Ростислава Семківа, є три основні шляхи «зробити» книжку. Перший шлях - ненадійний і невдячний – спробувати переконати видавця в тому, що ваш текст класний і він точно має бути виданим. Більш виправдані шляхи - перемога у літературному конкурсі та співфінансування проекту.

Читайте також: У Луцьку відбувся поетичний слем. ФОТО

«Уявлення про те, що таке якісний текст, – дуже різняться. Текст починається з цікавої історії та специфічного досвіду. Навіть збірка поезій повинна мати свій внутрішній сюжет і розказувати історію, в якій читач захоче дізнатися кінцівку», - розповідав видавець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Робота в лісі – то справжня школа життя», - лісничий Сокиричівського лісництва Леонід Чубай
Наступна новина Грибний сезон у волинському лісі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини