У Луцьку розкажуть, як заговорити англійською за 2 місяці. ФОТО

У Луцьку розкажуть, як заговорити англійською за 2 місяці. ФОТО

Центр вивчення іноземних мов Mandarin організовує всеукраїнський форум для викладачів та студентів, які хочуть покращити свої знання іноземних мов.

Він відбудеться у коворкінг-центрі Passage Interdit вже завтра, 16 березня, о 10 годині. 

Форум триватиме протягом дня. На ньому викладачі іноземних мов, які мають великий досвід роботи та яскраві резюме, будуть пояснювати, як можна вивчати іноземні мови онлайн, та як заговорити, до прикладу, англійською за всього лиш 2 місяці.

Яка мета заходу? 

Як пояснила директорка «Mandarin» Юлія Яковлюк, яка організовує форум, захід для тих, хто живе іноземними мовами і постійно намагається покращувати рівень володіння іноземною мовою, шукає нові інструменти для її вивчення.

На форумі уже зареєструвались чимало викладачів, проте, не тільки їх запрошують на захід.

«Це буде цікаво і свідомим студентам, які хочуть краще вивчити іноземну мову. Ми пропагуємо, що англійську, та й будь-яку іншу мову необов’язково вчити роками, оскільки насправді це доволі легко. Особисто я завтра розповім, як за 30 днів активної роботи подолати мовний бар’єр та заговорити іноземною мовою», – поділилась вона.

Також, як зізналась Юлія, ще одна важлива ціль – «дати натхнення і мотивацію учасникам форуму для вивчення іноземних мов».

Про що говоритимуть на форумі?

У програмі заплановані лекції від шести досвідчених спікерів. Кожен з них матиме різні теми виступу. До прикладу, говоритимуть про те, як заговорити англійською за 2 місяці та подолати мовний бар’єр.

«У своєму виступі я буду розповідати про 7 кроків для ефективного засвоєння мови. Я маю авторський курс «Польська за 30 днів», пізніше з’явилась така ж книга про англійську. Зокрема, я детально поясню, чому ці кроки ефективні та чому вони працюють», – каже Юлія Яковлюк.

Також говоритимуть про ефективні онлайн-сервіси для вивчення іноземних мов – як платні, так і безкоштовні. 

Які будуть спікери?

Усі спікери – успішні викладачі іноземних мов. Серед них – Іван Бобров, засновник курсу «Англійська для топів», який працює переважно із бізнесменами. Каже, що його учні зазвичай не мають багато часу на вивчення мов, тож він працює швидко і за допомогою лаконічних уроків допомагає заговорити англійською за 2 місяці. 

Сам Іван – поліглот, вільно володіє англійською, французькою, іспанською, італійською.

Виступатиме також Інна Поліщук – засновниця центру англійської мови «Euro Future», які працюють у Ковелі, Володимир-Волинському та Камені-Каширському і мають більше тисячі учнів.

Мар'яна Лісовська – засновниця онлайн-школи Languagelover, а також онлайн-викладач іноземних мов. Окрім англійською, вільно володіє арабською, французькою.

І завершуватиме форум британець Енді Сендфорт, який пообіцяв розповісти все про британську англійську, та «змусити слухачів полюбити її так само, як любить її він».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розбив пляшку води в супермаркеті. Як довести, що не маєш платити?
Наступна новина Сильний вітер і дощ: якою буде погода у Луцьку на вихідних
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні