У Луцьку розширять Центр реабілітації учасників бойових дій

У Луцьку розширять Центр реабілітації учасників бойових дій

У Луцьку розширять Центр реабілітації учасників бойових дій, а медиків відправлять на навчання за кордон. 

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови у понеділок, 5 червня, передає ВСН

Зі слів мера Луцька Ігоря Поліщука, Центр реабілітації учасників бойових дій, який діє у місті потрібно розширяти, щоб там могли надавати допомогу більшій кількості постраждалих бійців та членам сімей загиблих воїнів. З його слів, у місті є приміщення, площею 900 м2, яке можна використати на ці цілі.

Тож він дав доручення очільнику Центру Ігорю Гнетньову в найкоротші терміни разом з управлінням капітального будівництва розробити необхідну документацію. 

«Ми виділимо кошти і проведемо розширення, щоб більше людей змогли пройти через реабілітаційний центр. За кошти міського бюджету зробимо проект і проведемо ремонт, а за кошти НСЗУ, центр має купити необхідне обладнання», – зазначив він.

Крім того, міський голова анонсував навчання медиків Центру за кордоном.

«Ми наших працівників вже відправляли на навчання в Ізраїль. Наразі треба визначити куди можна ще скерувати наших спеціалістів і визначити перелік хто поїде. Міська рада це оплатить. У нас мають бути найкращі фахівці і найкращий центр з реабілітації для воїнів і членів сімей загиблих», – додав Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощаються із померлим воїном Сергієм Герою
Наступна новина У Луцькій громаді перевірятимуть, чи відкриті укриття вночі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні