У Луцьку розшукують затяту порушницю

У Луцьку розшукують затяту порушницю

Лучанка намагалася вкрасти парфумовану свічку, запальничку, навушники та електроізоляційну стрічку.

Тепер слідчі та прокурори наполягають, щоб дівчину на час розслідування помістили в СІЗО, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», – пише ІА Волинські новини.

«Будучи при цьому виявленою свідками події, продовжила свої протиправні дії, внаслідок чого намагалася відкрито викрасти вищевказане майно та покинути місце злочину. Таким чином, виконала всі дії, які вважала необхідними для доведення злочину, до кінця, але не закінчила злочин з причин, що не залежали від її волі, оскільки була затримана свідками вчинення злочину», – вказано в судовому реєстрі.

Тепер дівчину хочуть узяти під варту. Лучанку неодноразово ловили на крадіжках і хуліганстві. Торік, напевно, не було жодного місяця, коли вона не потрапляла би до рук поліції. На дівчину регулярно скаржилися і викликали до неї правоохоронців.

Її судять ще й за розпивання алкоголю в заборонених місцях.

У серпні 2023 року слідчі просили для дівчини цілодобовий домашній арешт. Мовляв, цього достатньо, оскільки раніше суми вкрадених товарів не дотягували до кримінальної статті.

«Вона підозрюється у вчиненні умисних тяжких злочинів, зокрема після первісного повідомлення про підозру від 31.07.2023. Не працевлаштована, що свідчить про її підвищену суспільну небезпечність», – зазначено в матеріалах справи.

Дівчині обрали домашній арешт. Проте згодом вона зникла. Її взялися розшукувати. І от нещодавно її спіймали на гарячому в магазині – з поцупленими свічкою та навушниками. На цей раз дівчину підозрюють у відкритому грабежі, бо ж навіть свідки не стали для неї перепоною.

Суддя знову обрав дівчині цілодобовий домашній арешт. Прокурор подав апеляцію і просить взяти її під варту.

Дівчина до суду не прийшла. Слідчим, схоже, знову пора збиратися на її пошуки. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дороги розчищають 35 спецмашин
Наступна новина На Львівщині у ДТП втрапив волинянин: постраждало 7 людей, 3 з них – діти
Останні новини
Схожі новини