У Луцьку руйнується гуртожиток медичного коледжу. ВІДЕО

У Луцьку руйнується гуртожиток медичного коледжу. ВІДЕО

Волиняни це приміщення по вулиці Соборності, 3, досі вважають бомбосховищем. Але це не так. Роками затоплений підвал є приватною власністю. Через воду у ньому не лише руйнуються та потерпають від грибку кімнати гуртожитку медичного коледжу, але й приватні квартири. Їх власники − у розпачі.

Люди звернулися до міськради аби їм допомогли. На місце виїхала профільна депутатська комісія та навіть керівник управління із надзвичайних ситуацій. Мовляв, раніше у цьому підвалі планували облаштувати бомбосховище, але не провели необхідних комунікацій.

Одноосібний власник затопленого підвалу каже, що сам не готовий наводити у ньому лад. На його думку, це − проблема всього будинку. Мешканці дійшли згоди: потрібно разом замінювати каналізаційні труби. Грішми, кажуть, скинуться порівну. Міська рада теж долучиться до фінансування.

Але з розробкою проекту виникла проблема − у проектно-кошторисній організації розробляти його відмовились. Отож шукають іншу контору, яка погодиться виготовити документацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рахунки «Луцьктепла» повністю розблоковані
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 29 грудня
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні