У Луцьку рятувальники та СБУ провели антитерористичні навчання

У Луцьку рятувальники та СБУ провели антитерористичні навчання

Перед різдвяними святами та проведенням масових заходів група Антитерористичного центру при Службі безпеки України провела антитерористичні заходи спільно з співробітниками Управління ДСНС.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області в Facebook.

Відповідно до задуму тренувань співробітники охорони розважального центру Луцька виявили умовний вибуховий пристрій у кіноконцертному залі. Завдяки злагодженим діям учасників цих навчань із приміщення було терміново евакуйовано всіх відвідувачів, знешкоджено вибуховий пристрій та нейтралізовано небезпеку.

Мета навчання ‒ набуття практичних навичок з проведення антитерористичних заходів у місцях масового перебування людей, перевірка сил та засобів, підвищення ефективності взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності.

Координаційною групою АТЦ при регіональному Управлінні СБУ за підсумками навчань удосконалено алгоритм спільних дій працівників торгово-розважального закладу, ретельно відпрацьовано кожен етап можливої ситуації, оцінено ефективність сил і засобів, спрямованих на протидію терористичним проявам. Також було враховано недоліки, виявлені під час проведення тренувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» черга з фур почала зменшуватися
Наступна новина У Луцьку четверту добу шукають зниклого чоловіка
Останні новини
Схожі новини