У Луцьку рятувальники виявили напівпритомну жінку, яка замерзала біля смітників. ФОТО

У Луцьку рятувальники виявили напівпритомну жінку, яка замерзала біля смітників. ФОТО

7 лютого працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з співробітниками поліції та медичної служби провели профілактичний рейд по місту Луцьку для виявлення осіб без постійного місця проживання.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Волині. 

На вулиці Привокзальній з особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, учасники рейдової групи провели профілактичну бесіду та вручили листівки з правил пожежної безпеки та запобігання обмороженням в умовах низьких температур.

Рейдовики виявили жінку, яка перебувала в напівпритомному стані та замерзала біля смітників. Їй на допомогу направили швидку медичну допомогу.

Як наголосив начальник Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук, щоб запобігти переохолодженню людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення, у Луцьку організовано роботу територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг на вулиці Данила Галицького, 18, де можна зігрітися, помитись, отримати теплий одяг і харчування.

«Окрім того, у місті діє Центр обліку бездомних осіб благодійного фонду «Переображення» на вулиці Станіславського, 15а, який може одночасно прийняти до 10 осіб. У центрі безхатченки та особи які опинилися у складних життєвих обставинах можуть отримати гарячу їжу, одяг та залишитися на ночівлю», - зазначив Василь Оліферчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З початку року на Волині зареєстровано понад 120 шахрайств
Наступна новина У Ківерцях чоловік помер просто на автобусній зупинці, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини