У Луцьку серед хворих на COVID-19 є діти. За останню добу захворіло 5 лучан

У Луцьку серед хворих на COVID-19 є діти. За останню добу захворіло 5 лучан
Фото Олени Лівіцької

У Луцьку станом на вівторок, 21 квітня, зафіксовано 45 випадків захворювання на коронавірус COVID-19. За останню добу захворіло 5 лучан, а за вихідні - 11. Серед хворих вже є діти.

Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, – йдеться на сайті міськради.

«Сьогодні ніхто не знає, де можна підчепити хворобу, - зауважив Григорій Пустовіт. - Ніхто з нас не застрахований від COVID-19, адже хвороба не вибирає. Треба дотримуватися усіх заходів безпеки та поважати один одного. Розслаблятися не маємо права. І так повинні діяти усі».

Тим часом правоохоронці продовжують перевіряти громадян, які повернулися до Луцька з-за кордону. За їхніми даними, 151 людина знаходиться на самоізоляції вдома, а у 396-ти цей термін вже закінчився.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У звільнених з полону українців коронавірусу не виявили. Обсервація триває
Наступна новина У гуртожитку під Києвом стався спалах коронавірусу. Виявили 37 хворих, двоє померло
Останні новини
Схожі новини