У Луцьку шукають перевізника на новий маршрут

У Луцьку шукають перевізника на новий маршрут
Фото ілюстративне

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення за маршрутами №23 і 23а. Останній – новий маршрут у місті.

Про це стало відомо у середу, 3 березня, під час засідання міського виконавчого комітету.

Начальник міського управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що на маршрут №23 уже шукали перевізника, але ніхто так і не зголосився, тож конкурс оголосили вдруге.

Маршрут пролягає такими вулицями: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, (Шота Руставелі) с. Рованці. У зворотному напрямку: с. Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна (місця міжзмінного відстою на вул. Шота Руставелі, у с. Рованці (церква) та на вул. Конякіна на території КРЦ “Адреналін Сіті”).

Маршрут №23а запроваджують вперше. Він пролягає такими вулицями: Конякіна, Карпенка-Карого, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, (Шота Руставелі) с. Рованці У зворотному напрямку: с. Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна (місця міжзмінного відстою на вул. Шота Руставелі, у с. Рованці (церква) та на вул. Конякіна на території КРЦ “Адреналін Сіті”).

На обох маршрутах повинно бути по 7 автобусів. Це повинні бути міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Читайте також: Усі 15-ки в одному місці. Чому у Луцьку скупчуються тролейбуси


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька райрада безкоштовно надасть приміщення, які пустують, для втілення бізнес-ідей молоді
Наступна новина «Ласка» хоче відкрити готель для тварин у Луцьку
Останні новини
Схожі новини