У Луцьку шукають перевізників на два маршрути

У Луцьку шукають перевізників на два маршрути

Оголосили конкурс на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 15 лютого.

Члени виконавчого комітету підтримали рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 52 “Луцьк – Заболотці” та № 57 “Луцьк – Боголюби”.

Участь у конкурсі можуть брати: автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2. 

Перевізник, який буде визначений переможцем у конкурсі на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, до затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що Луцьк є першим і єдиним в Україні містом, яке запровадило повністю безготівкову оплату проїзду.

“У нас, звичайно, непросто йшло це питання, тому що це реформа. Але перевірки відділу транспорту показують, що обіг готівки зараз зведений до мінімуму. Маємо повний контроль за кількістю пасажирів, бачимо скільки який перевізник перевозить пасажирів та пільговиків, скільки пільговиків перевезено загалом” , – зазначив мер.

Крім того, члени виконавчого комітету затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді. Зокрема, визначено перевізника-переможця на маршрутах № 31 «ТЦ “Слон” – с. Боголюби (філія обллікарні)» та № 55 «Луцьк – Олександрівка»). Ним стало ТОВ «Транссіті».

Термін дії договору на перевезення пасажирів п’ять років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині молодик вкрав авто і підпалив. ФОТО
Наступна новина На Волинь сьогодні місія «На щиті» повертає загиблих на війні Захисників
Останні новини
Схожі новини