У Луцьку скаржаться на нерозчищені зупинки. ВІДЕО

У Луцьку скаржаться на нерозчищені зупинки. ВІДЕО
Лучани скаржаться на нерозчищені зупинки. Скріншот із відеосюжету

Лучани скаржаться на нерозчищені зупинки громадського транспорту.

«Зупиняється тролейбус перед півметровою купою снігу, і я мушу в цю купу йти, бо далі немає куди. Ніхто не робить людям зручно, щоб люди могли нормально пройти по тротуарі», – розповіла лучанка Ірина Андрушак, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

Центр міста обслуговує ЖКП №3. Його директор Руслан Юлдашев говорить: ща два дні випала місячна норма опадів. Комунальники працюють по 10-12 годин на добу. Проте, з його слів, прибирання зупинок не входить до компетенції ЖЕКів.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась стверджує, що прибирання зупинок закріплене за КП «Луцькспецкомунтранс» та приватним підприємством «ЛуцькТерКомСервіс». 

Натомість у підприємстві кажуть: роботи не виконують, бо не укладений договір про співпрацю з Луцькою міською радою.

Детальніше – у відео.

 
Розчищення від снігу зупинок громадського транспорту в Луцьку

Лучанка Ірина Андрушак просить міську владу звернути увагу на розчищення зупинок від снігу. Жінка каже: щоб зайти в громадський транспорт - треба виконувати акробатичні трюки. Директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась говорить, що прибирання зупинок та тротуарів поряд закріплене за КП "Луцькспецкомунтранс" і приватним підприємством «ЛуцькТерКомСервіс». Представник останнього каже: роботи не виконують, немає договору.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 19 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 20 грудня
Наступна новина «95 квартал» привітав дітей загиблого волинського Героя. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини