У Луцьку скорочують працівників інфекційної лікарні. Чому?

У Луцьку скорочують працівників інфекційної лікарні. Чому?

Причиною скорочення штату Волинської обласної інфекційної лікарні став брак коштів на заробітні плати.

Про це у коментарі журналістам видання Район.Медицина повідомила т.в.о. директора медичного закладу Галина Морочковська.

До слова, що під скорочення потрапляють працівники дерматовенерологічного відділення, амбулаторно-поліклінічного та центру боротьби зі СНІДом. Люди вже отримали повідомлення про звільнення, яке відбудеться 31 серпня.

Зазначимо, що відділення дерматовенерології у цій лікарні фактично ліквідовують повністю — функціонуватиме лише один кабінет, у якому передбачено по одній ставці лікаря та медичної сестри. Стаціонар же не працює з 11 червня.

«По пакету, укладеному з НСЗУ, дерматовенерологічне відділення не заробляє собі на заробітні плати, тому змушені були прийняти таке рішення. Раніше відділення утримували за рахунок інфекційної лікарні, більше такої можливості немає. Сподіваюся, що за ці два місяці, коли відбудеться скорочення, ситуація зміниться», — повідомила Галина Морочковська. 

За словами керівниці «інфекційки», обласна рада, яка є власником лікарні, також не має коштів, аби профінансувати зарплати працівникам.

Читайте також: 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Луганщині передчасно пішов з життя військовий з Волині
Наступна новина Головний санлікар розповів, коли українці зможуть зняти захисні маски
Останні новини
Схожі новини