У Луцьку спіймали злочинця, який збував психотропи та наркотики

У Луцьку спіймали злочинця, який збував психотропи та наркотики

Затримали 30-річного лучанина, який збував психотропні та наркотичні речовини на території області. Поліцейські також встановили спільника зловмисника.

Про це інформує пресслужба поліції Волині. 

Учора, 18 жовтня, за місцем їх проживання провели санкціоновані обшуки, в результаті яких вилучили психотропну речовину амфетамін, особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Збувача затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Окрім цього, щодо його спільника, 27-річного лучанина, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лікарні зупинилося серце захисника з Волині
Наступна новина У Ковелі 14-річний хлопець викрав гроші і зброю у місцевої жительки
Останні новини
Схожі новини