У Луцьку сталася масштабна ДТП: поліція розповіла деталі

У Луцьку сталася масштабна ДТП: поліція розповіла деталі

Учора ввечері, 6 січня, на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, одна за одною трапилися одразу декілька ДТП.

Водії не дотрималися безпечної дистанції та швидкості, а також не врахували дорожньої обстановки, корективи в яку внесла негода, - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

ДТП сталося у такій послідовності:

  • Водій автомобіля «Форд» скоїв зіткнення з авто марки «Фіат»;
  • Пізніше керманич «рено» здійснив наїзд на той же автомобіль «Форд»;
  • Водійка «кіа» зіткнулася з авто марки «Мітсубісі»;
  • А «фольцваген» — з «ісузи».

Патрульні здійснювали охорону місця події та регулювання руху. Вони фіксували ДТП, складаючи акти вулично-шляхової мережі та адмінматеріали на водіїв за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Всього було складено чотири такі протоколи.

«У зв'язку з ускладненням погодних умов закликаємо водіїв, за можливості, утриматися від поїздок упродовж наступних кількох днів. На дорозі в період негоди будьте максимально уважними та обережними, зберігайте безпечну дистанцію та швидкість, неухильно дотримуйтеся ПДР», - закликають правоохоронці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дороги Волині чистять понад 40 одиниць техніки
Наступна новина Волинянки вишили понад сотню ялинкових прикрас та подарували їх церкві
Останні новини
Схожі новини