У Луцьку створили підприємство «Луцькі ринки»

У Луцьку створили підприємство «Луцькі ринки»

Депутати Луцької міської ради підтримали створення комунального підприємства «Луцькі ринки», яке має на меті впорядкувати діяльність базарів міста. Про це стало відомо у середу, 30 січня, під час пленарного засідання 37-ої сесії Луцької міської ради.

«Підприємцям буде зручно і вигідно працювати», – сказав депутат міськради Борис Смаль.

Також він додав, що очільника підприємства визначать на конкурсній основі.

«Є багато зауважень. Проект рішення висунувся без обговорення. Було б логічно цей проект обговорити з підприємцями. Має бути чітка пропозиція іншого місця перенесення. Це рішення є поспішним», – заявив депутат Павло Данильчук.

Ігор Поліщук натомість сказав, що цей проект є як ніколи на часі, адже створення підприємства приноситиме прибутки у міську казну та покращить умови праці для підприємців. 

Самі ж підприємці поки скептично ставляться до КП.

«Покажіть, як це має виглядати. Підприємці впевнені, що їх законно хочуть усунути від торгівлі», – зазначила підприємець Тетяна Біскуп.

Почувши різні думки та пропозиції, депутати все ж таки проголосували за створення підприємства «Луцькі ринки». За результатами голосування 23 депутати проголосували «за», один – «проти» та 9 – утрималось від голосування. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стала відома причина смерті космонавта Каденюка
Наступна новина ПриватБанк відкриває рахунки бюджетів розвитку
Останні новини
Схожі новини