У Луцьку світлофори змінили час роботи. Перелік адрес

У Луцьку світлофори змінили час роботи. Перелік адрес
Фото ілюстративне

У Луцьку ведеться робота з коригування проїзду на перехрестях та налаштування роботи світлофорів у відповідь на звернення водіїв та зареєстровані петиції.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник мера Луцька Григорій Недопад.

Змінили часову програму роботи на таких світлофорах: перехрестя пр. Соборності – вул. Чорновола; перехрестя пр. Соборності – супермаркет ТАМ-ТАМ.

Збільшили час проїзду з проспекту Соборності на заправку та стоянку супермаркету: перехрестя вул. Винниченка – вул. Потапова.
Збільшили час проїзду по вул. Винниченка: перехрестя пр. Відродження - вул. Рівненська;
Збільшили час проїзду по вул. Рівнененській: перехрестя вул. Рівненська - вул. Авторемонтна.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Змінили організацію дорожнього руху, замінено світлофорну колонку на вул. Авторемонтній. Збільшили час проїзду по вул. Рівненській.

Для зменшення часу простою автомобілів перед світлофором на об’єктах запроваджено зміни часової програми в залежності від часу доби та інтенсивності руху по напрямках на перехресті. Такі зміни відбуваються на наступних світлофорних об’єктах: Перехрестя вул. Карпенка-Карого – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Авторемонтна.

До слова, наразі у Луцьку проводиться капітальний ремонт світлофорів, що реалізується за кошти співфінансування Луцької міської ради та Європейського Союзу в межах проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька» через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Роботи з організації дорожнього руху та налаштування світлофорів при ремонті виконується згідно з розробленим проєктом.

Проте при введених в роботу об’єктів виникає необхідність коригування у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху автотранспорту.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Стан працівників стабільний». На заводі у Торчині прокоментували ситуацію з COVID-19
Наступна новина У МОЗ назвали безкоштовні лікарняні послуги для пацієнтів з COVID-19
Останні новини
Схожі новини