У Луцьку хочуть підвищити безпеку дорожнього руху біля шкіл та садків

У Луцьку хочуть підвищити безпеку дорожнього руху біля шкіл та садків
Фото ілюстративне

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернувся з листом до начальника управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Андрія Крутеня з проханням провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти та терміново визначити небезпечні ділянки й подати пропозиції щодо підвищення безпеки на них.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

“Висловлюємо своє занепокоєння щодо різкого зростання кількості дорожньо-транспортних пригод, які призвели до тяжких наслідків, особливо за участі пішоходів.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вас провести аудит безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, надати рекомендації щодо її покращення і необхідності встановлення регульованих пішохідних переходів. Особливо просимо Вас посилити контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму та правил проїзду пішохідних переходах біля закладів освіти”, - йдеться в листі.

Нагадаємо, у Луцьку перекрили дорогу, де на смерть збили дитину. Вимагають світлофор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Благодійний фонд «СТОПРАК» розширюється
Наступна новина У липні понад 40% українців ще не визначились, за кого голосуватимуть на місцевих виборах
Останні новини
Схожі новини