У Луцьку тепер кожен може «увімкнути» фонтани. Скільки це коштує?

У Луцьку тепер кожен може «увімкнути» фонтани. Скільки це коштує?

Нова послуга КП «Луцькводоканал» надає можливість кожному і в будь-який день додатково замовити роботу фонтану в Луцьку. Така послуга вартуватиме від 200 до 667 гривень за годину роботи одного фонтану. 

Про це повідомляють у пресслужбі компанії у фейсбуці.

«Вченим вдалося науково пояснити факт, чому, знаходячись поряд з фонтаном, людина переживає позитивні емоції, а нерідко – захват. Це бризки від фонтана привносять у повітря негативні іони, що благотворно впливають на наш організм. Медики називають їх вітамінами здоров’я», – йдеться у повідомленні.

Кожен охочий може замовити послугу запуску фонтанів у будь-який зручний час із 10 00 до 22 00 звернувшись до підприємства «Луцькводоканал», яке взяло на себе обслуговування і догляд п’яти фонтанів у Луцьку.

Замовити послугу можна за телефоном: +380 67 629 6480 (по вайберу даного номера можна також зробити замовлення і отримати рахунок за послуги). Також замовити роботу фонтанів ви можете у сервісному центрі Evoda Lutsk за адресою пр. Соборності, 25.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, як тварини луцького зоопарку переживають спеку. Відео
Наступна новина Як у Луцьку освячували воду в Стиру. Фото
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні