«У Луцьку – транспортний колапс через карантин. Хай МОЗ придумає, що робити», – Поліщук

«У Луцьку – транспортний колапс через карантин. Хай МОЗ придумає, що робити», – Поліщук
Фото ілюстративне

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що через вимогу займати в транспорті лише сидячі місця вранці та ввечері у місті – транспортний колапс. Він запропонував звернутись до Міністерства охорони здоров’я з проханням «щось придумати».

Про це стало відомо у середу, 9 вересня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

«Внаслідок обмежень Кабінету Міністрів, на жаль, з 7-ї ранку до 9:30 і з 17:30 до 19:30 у Луцьку – транспортний колапс. В місті зараз їздить 145 маршруток і 40 тролейбусів. Більше вивести просто немає змоги – ніде взяти додатковий транспорт», – сказав посадовець.

«Ми розуміємо, що карантин не закінчиться ні за тиждень, ні за місяць. Тому нехай МОЗ запропонує такий алгоритм, щоб люди мали можливість завести дітей в садочок, школу, поїхати на роботу», – додав він.

Мерія звернулась до уряду з вимогою змінити карантинні правила в транспорті так, щоб вони не створювали незручностей мешканцям міста.

Читати також: У Луцьку маршрутки хочуть замінити тролейбусами та автобусами MAN


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам пояснили, хто відповідальний за газові труби в будинку
Наступна новина У Луцьку на Дубнівській, де на смерть збили дитину, поставлять світлофор
Останні новини
Схожі новини