У Луцьку троє киян викрали чоловіка: подробиці. ВІДЕО

У Луцьку троє киян викрали чоловіка: подробиці. ВІДЕО

У Луцьку серед білого дня викрали місцевого жителя.

 Троє невідомих накинули на голову 55-річному чоловікові мішок, силоміць затягли його в темно-зелений Mercedes і відвезли в невідомому напрямку, – повідомляж Сегодня

Інцидент стався 23 квітня близько десятої ранку біля одного з торгових центрів на проспекті Соборності. Поліцейські терміново ввели план «Перехоплення».



«Правопорушників затримали менше ніж за годину. Троє з них мешканці Києва, у віці 43, 30 і 23 років, один – 31-річний місцевий житель. За фактом викрадення людини розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Поліцейські також вилучили у правопорушників два автомобіля. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини злочину.

Нагадаємо, нещодавно в в Луцьку посеред вулиці троє зловмисників викрали людину і вивезли в невідомому напрямку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пішов зранку на прогулянку та зник: у Ковелі розшукують священика. ФОТО
Наступна новина У Луцьку після пасхальних свят проблеми із вивезенням сміття
Останні новини
Схожі новини