У Луцьку в аваріях постраждало троє людей, серед них – дитина

У Луцьку в аваріях постраждало троє людей, серед них – дитина

Автопригоди трапилися у Луцьку вчора, 24 червня, на вулицях Ковельська та Задворецька.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. 

Інформують, що на вулиці Ковельській водійка автомобіля AUDI A4 при здійсненні маневру повороту ліворуч на вулицю Чернишевського не надала переваги в русі зустрічному автомобілю Opel. Внаслідок автопригоди дві пасажирки автомобіля Opel отримали тілесні ушкодження. Одну із них, 7-річну дівчину, госпіталізували.

А на вулиці Задворецькій у Луцьку водій вантажівки Renault Premium з причепом-цистерною, здійснюючи маневр повороту праворуч на вулицю Клима Савури, допустив наїзд на велосипедиста, який рухався правою стороною відносно руху транспортного засобу. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. 

«За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого встановлять усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод», – додають у повідомленні. 

Читайте також: У Луцьку на перехресті зіткнулися дві автівки: є травмовані

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ранкове зведення Генштабу ЗСУ. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Наступна новина «Є усі сили та засоби для контролю кордону з Білоруссю», – пресофіцер волинської бригади тероборони
Останні новини
Схожі новини