У Луцьку в аварії за участю п'яного водія загинула жінка. Все, що відомо про резонансну ДТП

У Луцьку в аварії за участю п'яного водія загинула жінка. Все, що відомо про резонансну ДТП
Фото сектору комунікації поліції Волинської області

Увечері 27 вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку сталася аварія з потерпілими. 

«Перший» зібрав усю інформацію, яка відома станом на 29 вересня. 

Що за аварія?

Автопригода трапилась у неділю, 27 вересня, після 22-ї години на перехресті вулиць Потебні і Гнідавської. Так, за інформацією патрульної поліції ДТП трапилася за участі двох автомобілів - Volkswagen Passat та Infiniti QX 50.

Водій Volkswagen Passat розповів, що на перехресті зупинився, аби надати перевагу в русі, переконався, що автомобілів немає і почав поворот. У той час на великій швидкості вилетів Infinity, який врізався в його автомобіль.

Хто постраждав?

Пасажирку Volkswagen Passat забрала карета швидкої медичної допомоги, але, на жаль, під час доставлення до лікарні остання померла. Жінці було 47 років. Від удару пасажирку Volkswagenа та собаку викинуло з авто.

 Водія цієї автівки також госпіталізували. 

Інша пасажирка легковика, лучанка 1981 року народження, з діагнозом закритий перелом кісток тазу госпіталізована в траматологічне відділення лікарні. 

Водій був п’яний?

Поліція підтвердила, що один з водіїв був п’яним, однак хто – не розголошують.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Слідство триває.

Як йдеться у сюжеті ТРК «Аверс» очевидці наголошують, що у стані алкогольного сп’яніння перебував водій білої Infiniti QX 50.

Що ще відомо про водія Infiniti QX 50?

За інформацію ІА «ВолиньPost» та ТРК «Аверс» за кермом цієї автівки був чоловік керівниці сектору комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області Ольги Бузулук Роман Бузулук. Сама Ольга Бузулук перебувала у автомобілі на пасажирському сидінні.

«Перший» звернувся до речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук за коментарем, але вона зауважила, що «ситуацію не коментує».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікар луцького пологового займався сутенерством та продавав наркотики
Наступна новина За добу коронавірус виявили у ще 136 волинян. Де саме?
Останні новини
Схожі новини