У Луцьку в багатоповерхівці люди місяць сидять без тепла. Знайшли кілька причин

У Луцьку в багатоповерхівці люди місяць сидять без тепла. Знайшли кілька причин

Багатоповерхівку на проспекті Соборності, 32 А, у якій четвертий тиждень немає тепла, обстежили працівники ЖКП. Знайшли кілька причин.

Про це «Суспільному.Волинь» розповів заступник директора підприємства Богдан Колацький.

У мешканців перших поверхів будинку батареї холодні. На верхніх - ледь теплі. Поки майстри ЖКП шукають причину люди ходять вдома у верхньому одязі, вмикають обігрівачі, але температура у кімнатах все одно не підіймається вище за +16, - каже жителька будинку Валентина Марчук.

Будинок обслуговує ЖКП №8. Заступник директора Богдан Колацький розповів: у п’ятницю, 4 грудня, встановили насос для підсилення тиску води. Сьогодні майстри знайшли ще одну проблему. "Виявили, що в камері, перед будинком 30 А прикрита засувка на звороті, хотіли відкрити, але вона несправна", - каже заступник директора жеку Богдан Колацький.

Після огляду тепломереж будинку, майстри дійшли висновку, що перебої із теплом виникли через ІТП, який встановили нещодавно у сусідньому будинку.

У будинку на Соборності, 32 ІТП планують встановити наступного року. А поки тепловики радять жителям багатоповерхівки звернутися в Луцьктепло із заявою про перерахунок оплати за послугу. Зі слів речника підприємства Антона Безносикова, після розгляду заяв до будинку навідається комісія, яка виміряє температуру в кімнатах і прийме рішення про перерахунок оплати.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 264 нових хворих та три смерті
Наступна новина Конкурси, вишиванки, ворожіння: у Луцьку відбудуться Андріївські вечорниці
Останні новини
Схожі новини