У Луцьку в магазині знайшли непритомного «пияку». ФОТО

У Луцьку в магазині знайшли непритомного «пияку». ФОТО

Луцькі муніципали влаштували облаву на об’єкти торгівлі, які реалізовують алкогольні та слабоалкогольні вироби в заборонений час. Цього разу під час рейду вдалося виявити три такі магазини, інформували у департаменті муніципальної варти у Facebook.

Вже не вперше інспектори департаменту муніципальної варти фіксують факти продажу алкогольної продукції в нічний час продавцями торгівельних закладів «Розмарин» (вул. Д. Гордіюк, 10а) та «Гурман» (Д. Гордіюк, 49).

У ніч з 20 на 21січня «згрішили» також продавці магазину «Каштан», що розташований на вул. Дубнівській, 2.

Під час відпрацювання в магазині «Гурман» муніципали помітили непритомного чоловіка, що перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не реагував на жодні звернення та не подавав ознак життя.

Інспектори викликали бригаду медиків, які транспортували «пияка» в медичний заклад під капельницею. Дивує, чому лікарів не викликали продавці хмільного напою.

На продавців даних торгівельних об’єктів складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлять на розгляд адміністративних комісій при виконкомах органів місцевого самоврядування за їх місцем проживання. Там і буде встановлено їм міру покарання.

Продали вночі заборонену продукцію й в магазині «Вишенька», який працює по вулиці Д. Гордіюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В італійському кліпі показали Луцьк. ВІДЕО
Наступна новина Подробиці ДТП у Луцьку на Ковельській: водій автомобіля втік з місця аварії. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини