У Луцьку в школах хочуть списати старі комп’ютери

У Луцьку в школах хочуть списати старі комп’ютери

Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука та Луцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 5 просять дозвіл в міської ради на списання старих комп’ютерів. Мовляв, техніка виготовлена у 1990 та 2002 роках та вже не відповідає потребам учнів.

Про це йшлося під час спільного засідання комісій міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму та з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 21 грудня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко пояснила, що, списуючи стару техніку, в школах вже працюють над придбанням нової.

«У школі № 21 комп’ютерний клас був створений у 2002 році. Є висновки спеціалістів, що низка вузлів вийшла з ладу. Також у школі пояснюють, що нинішні комп’ютери не дозволяють навчити дітей новим технологіям.

У школі № 5 комп’ютери 1990 року випуску – теж застарілі. Щодо гімназії № 21, то вони вже придбали нову техніку та чекають на списання, аби встановити нові», – озвучила пропозиції посадовець.

Присутні підтримали ініціативу списання старої техніки та рекомендують затвердити це під час сесійного засідання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На розвиток спорту в Луцьку виділять 1,4 млн
Наступна новина Нового українського олігарха Фукса не впустили в США
Останні новини
Схожі новини