У Луцьку в Центральному парку почистять канали за 680 тисяч

У Луцьку в Центральному парку почистять канали за 680 тисяч

У Луцьку запланували очистити меліоративні канали на території Центрального парку імені Лесі Українки, аби покращити санітарний стан парку та прилеглої до каналів території. Очікувана вартість робіт становить 680 тисяч гривень.

Тендер на платформі ProZorrо оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 4 серпня. Аукціон розпочнеться 5 серпня, пише ІА «Волинські Новини».

За ці кошти передбачені наступні роботи: розробка ґрунту плавучими землесосними дизельними снарядами у виїмках i кар’єрах, засмiчених пнями, корiнням, затонулими деревами, болотною i водяною рослиннiстю, валунами, камiнням; намив ґрунту у вiдвал без влаштування обвалування.

Перед початком основних робіт передбачені водолазні роботи з виявлення різного побутового габаритного сміття та залишків деревини.

Роботи мають виконуватися землесосним дизельним снарядом з горизонтальною фрезою для відкачки мулу, коріння, водорослей та поглиблення акваторії на ділянці очистці.

Очистку меліоративних каналів мають проводити з чітким дотриманням природоохоронного законодавства, спеціалізованою технікою, з дотриманням техніки безпеки, охорони праці, необхідних природоохоронних заходів, санітарної та протипожежної безпеки, правил дорожнього руху.

Після виконання робіт територію мають привести в належний санітарний стан.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу – понад 200 нових хворих на ковід
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 2 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини