У Луцьку відбудеться баскетбольний турнір на підтримку ЗСУ

У Луцьку відбудеться баскетбольний турнір на підтримку ЗСУ

У Луцьку пройде благодійний баскетбольний турнір на підтримку Збройних сил України. 

Перший заступник голови ОВА Сергій Мовенко зустрівся з головним тренером баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Дмитром Чайковським. Вони обговорили успіхи клубу, потреби та виклики, які постали перед цим видом спорту на Волині, інформують в ОВА, 

Також Дмитро Чайковський запросив начальника ОВА Юрія Погуляйка та його заступника взяти участь у благодійному матчі з баскетболу «Разом до Перемоги».

Захід відбудеться 21 лютого 0 18:00 в обласній ДЮСШ (м. Луцьк, вул. Шевченка, 3). Зібрані кошти буде передано на потреби фотографа БК «Старий Луцьк-Університет» Миколи Лесика, який боронить незалежність України в лавах ЗСУ.

Учасникам турніру стануть чотири команди – «Міська влада», «Обласна влада», «Бізнес» та «Збірна Луцька». Звісно, до кожної команди доєднаються і гравці «Старого Луцька-Університету». Під час заходу також відбудуться конкурси та волонтерські ініціативи. Виручені кошти підуть на придбання антидронових засобів для прикриття позицій від FPV противника.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині водій без прав пропонував хабар патрульним
Наступна новина Як українським захисникам відновлюють зір за стандартами НАТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні