У Луцьку відбудеться фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

У Луцьку відбудеться фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

19 січня у Луцьку відбудеться уже традиційний міський фестиваль «Різдвяні піснеспіви». Початок заходу о 12 годині. Організатор фестивалю — департамент культури Луцької міської ради.

Метою фестивалю є розвиток та популяризація національних різдвяних традицій, звичаїв і обрядів, пошук нових різдвяних пісенних творів з волинським колоритом, збагачення репертуару творчих колективів та підвищення їх виконавської майстерності.

До участі у фестивалі «Різдвяні піснеспіви» запрошуються хорові колективи релігійних громад, творчі колективи установ культури, навчальних закладів, громадських організацій та підприємств міста, родинні колективи.

У програму виступів учасників можуть бути включені колядки, щедрівки, різдвяні дійства, православна хорова музика композиторів-класиків, церковна православна хорова музика, авторські твори на різдвяну тематику. Тривалість виступу становить до 15 хвилин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Благодійний фонд «Волинь-2014» відзначив найщедріших меценатів будівництва храму у Волновасі. ВІДЕО
Наступна новина Опалювальний сезон у Луцьку — під загрозою зриву
Останні новини
Схожі новини