У Луцьку відбудеться один з найбільших фестивалів світу «JAZZ BEZ»

У Луцьку відбудеться один з найбільших фестивалів світу «JAZZ BEZ»

14-15 грудня світові зірки джазу з’їдуться до Луцька у рамках одного з найбільших фестивалів світу «JAZZ BEZ».

Цього року ХІХ Міжнародний джазовий фестиваль охопив 14 міст Польщі та України. У Луцьку відбудеться фінальний етап дійства, – повідомляє «12 канал».

Серед виконавців – володар десяти «Греммі» Тал Коен – молодий джазовий піаніст і композитор ізраїльського походження з Австралії. Його стиль називають унікальним через поєднання народної єврейської музики та класики.

Родзинка фестивалю – «Лісова пісня» Лесі Українки у джазовому виконанні. Артисти вивчали волинські мелодії та саму драму-феєрію. 

Також цього року до назви фестивалю «JAZZ BEZ» додалось закінчення «WITH MAREK». Таким чином організатори хочуть вшанувати засновника фестивалю Маркіяна Іващишина, який помер цього року у травні.

Програма:

14 грудня виступатимуть: Forest Song/Лісова Пісня (Україна), Human Things Quartet (США/Польща) та Yes! Trio (США).

15 грудня лучани наживо почують таких джазових виконавців: Safety Trio (Україна), Organic Noises (Польща) та Greg Osby & Tal Cohen Duo (США/Австралія).

Квитки на фестиваль можна придбати попередньо, або у день проведення заходу. Ціни: від 150 до 350 грн. Початок о 18.00 годині.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з'явиться швидкісна електрозаправка
Наступна новина Завтра на маршрути №11 та №32 виїде 20 автобусів, - міськрада
Останні новини
Схожі новини