До Луцька приїдуть світові зірки джазу

До Луцька приїдуть світові зірки джазу
Фото ілюстративне

14-15 грудня 2019 року у Палаці культури міста Луцька відбудеться ХІХ Міжнародний джазовий фестиваль "JAZZ BEZ WITH MAREK".

Про це йшлося під час пресконференції з організаторами фестивалю «JazzBez» 11 грудня в Луцьку, – повідомляє ІА «Волинські Новини».

Співорганізатор Віктор Грисюк розповів, що до проведення Міжнародного фестивалю джазової музики “JAZZ BEZ” щорічно долучається більше десятка міст України та Польщі, куди приїздять найвідоміші джазмени з різних країн.

Вже традиційно Луцьк гостинно прийматиме зірок українського та світового джазу. На жаль, цьогоріч пішов із життя один із найбільш палких прихильників заходу - співзасновник мистецького об’єднання “Дзига” Маркіян Іващишин, тому у пам’ять про нього до назви “JAZZ BEZ” організатори з усіх міст одностайно погодилися додати “ WITH MAREK”.

Луцьк стане фіналом фестивалю, який стартував 6 грудня в Україні та Польщі.

Місто прийматиме зірок світового джазу, які вперше приїздять в Україну та Європу. Вперше на луцькій сцені виступатиме володар десятьох «Греммі» – Тал Коен. Символічно, що 14 грудня у Луцьку фестиваль розпочинатимуть «Лісовою піснею» в джазі. 

Також виступатиме тріо-колаборація джазових музикантів з іменами яких асоціюється джазова музика Америки. 

Так, 14 грудня до Луцька завітають такі джазові виконавці: Forest Song/Лісова Пісня (Україна), Human Things Quartet (США/Польща) та Yes! Trio (США).

15 грудня лучани наживо почують таких джазових виконавців: Safety Trio (Україна), Organic Noises (Польща) та Greg Osby & Tal Cohen Duo (США/Австралія).

Квитки на фестиваль можна придбати попередньо, або у день проведення заходу. Ціни : від 150 до 350 грн. Початок о 18.00 годині.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прожитковий мінімум в Україні хочуть підвищити вдвічі
Наступна новина 12 грудня на Волині - день жалоби
Останні новини
Схожі новини