У Луцьку вручатимуть премії «Люди Року-2019. Волинь»

У Луцьку вручатимуть премії «Люди Року-2019. Волинь»

У Луцьку відбудеться подія – Премія «Люди Року-2019. Волинь», у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Захід відбудеться 14 грудня, о 16:00, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. 

«На Волині проживає багато достойних людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час подякувати тим, завдяки кому ми можемо радіти новому дню та людям, які своєю невтомною працею зробили значний вклад у розбудову нашої неньки України», – розповідають організатори. 

Тема події «Люди Року-2019.Волинь» – «З Україною в серці». В рамках дійства буде нагороджено героїв АТО / ООС, про яких гості події дізнаються з відеосюжету, представленого на екрані в день церемонії нагородження. 

Цього року представлені такі номінації: «Герої XXI століття»,«Волонтер року», «Юна гордість року», «Вчитель року», «Лікар року», «Спортсмен року»,«Патріот рідного краю», «Правоохоронець року», «Будівельник року», «Бренд року»,«Торгова марка», «Європейська якість», «Професіонал року», «Бізнес-леді року»,«Благодійник року», «Подвиг року» та інші достойні постаті.

На заході гостей розважатимуть музичні гурти та виконавці: кавер гурти «ALOHA», «Jazz-Mix», «ReLab», співачка Уляна Степаненко, суперфіналіст талант-шоу «Голос. Діти» Ярослав Карпук, а також «Spivanochka Show». Ведучі вечора - Сергій Скулинець та Вікторія Поліщук. 

Також відбудеться благодійна акція «Бог у серцях», до якої зможе долучитися кожен відвідувач урочистого дійства. Серед учасників акції буде розіграно цінні подарунки від партнерів. Зібрані кошти з продажу квитків та на благодійній акції «Бог у серцях» будуть спрямовані на дитячі будинки. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністр розповів про зміни в трудовому кодексі
Наступна новина Будівельна компанія «Інвестор» розігрує подарунки
Останні новини
Схожі новини