У Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру»

У Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру»

26–27 квітня 2024 року в Луцьку відбудеться візит-зустріч «Шкіл миру». Понад 20 представників різних шкіл і регіонів зустрінуться в межах проєкту «Школа миру», який організовує ГО «ВГО «Поруч».

Про це повідомили у міській раді. 

Два дні будуть насичені різноманітними тренінгами, воркшопами та комунікацією. Учні й учителі з різних «Шкіл миру» працюватимуть разом і обмінюватимуться власним досвідом. Також під час заходу дітей та педагогів детальніше ознайомлять з історією та культурою Волинської області. Від нашого міста учасник проєкту — комунальний заклад «Луцький ліцей № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради».

Захід організовано за підтримки проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства», який спільно фінансується урядом Федеративної Республіки Німеччина та Європейським Союзом.

Метою «Школи Миру» є розширення можливостей молоді для забезпечення соціального примирення: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню. Під час цього проєкту підлітки та молодь навчатимуться розв’язувати конфлікти (насамперед локальні) без насильства й активно інтегрувати метод ненасильницького розв’язання конфліктів у своє життя. Всеукраїнська громадська організація “Поруч” активно працює над інтеграцією молоді в життя громади та над забезпеченням розвитку демократичних цінностей.

27 квітня 2024 року об 14:00 у конференц-залі Окольного Замку відбудеться презентація проєкту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про загибель Героя з Волині, який вважався безвісти зниклим
Наступна новина Повідомили про загибель на війні Героя з Волині Віталія Города
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні