У Луцьку відбудеться забіг в пам'ять про загиблих Героїв АТО

У Луцьку відбудеться забіг в пам'ять про загиблих Героїв АТО

28 серпня 2021 року в Луцьку на Театральному майдані о 10.00 відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!”. Дистанція забігу – 1,2 км. Є можливість бігти в честь конкретного Героя. 

Про це повідомляє пресслужба Управління у справах молоді та спорту ОДА.

«Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати свого друга чи подругу, брата чи сестру, батька чи матір, чоловіка чи дружину, сина чи доньку, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями», – йдеться у повідомленні.

Яким був забіг минулого року – дивіться тут.

Всі учасники допускаються до участі за умови належної онлайн-реєстрації, яка триватиме до 23.59 год. 24 серпня 2021 року за посиланням – https://forms.gle/ELr52Z4T5WjBi4Fv8

Програма змагань:Панахида по загиблих учасниках АТО/ООС з покладанням квітів білля стелли Героїв Небесної сотні – о 09:00 год.

Забіг проходитиме на дистанції 1,2 км за маршрутом: Театральний майдан - проспект Волі - перехрестя на вулиці Шопена та проспекту Волі – Театральний майдан.

Реєстрація проходитиме з 09:00 год. до 09:55 год.

Місце для переодягання: в приміщенні Обласної бібліотека для юнацтва (вул. Волі 2).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні вже 300 випадків ковід-штаму «Дельта»
Наступна новина У Луцьку капітально відремонтують один із дворів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні