У Луцьку відбулася презентація конкурсу «Молодіжна столиця України»

У Луцьку відбулася презентація конкурсу «Молодіжна столиця України»

У четвер, 21 грудня, в Луцьку в приміщенні Луцької міської ради відбулась презентація національного конкурсу «Молодіжна столиця України».

У презентації взяли участь як представники місцевого самоврядування так і громадські активісти. Зокрема, з вступним словом виступив заступник міського голови міської ради Костянтин Петрочук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик та представник студентства Віталій Сніжко, – повідомляє департамент сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Координаторка конкурсу Марина Хромих розповіла учасникам заходу про умови проведення конкурсу, наголосивши, що одним з найважливіших завдань конкурсу є налагодження співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням.

«Загалом ініціатива створена в контексті європейського аналогічного конкурсу, участь в якому можуть взяти всі міста Європи без виключень. Якщо ми подивимось історію молодіжних столиць у Європі, то можемо побачити, що якраз маленькі міста дуже часто отримують цей статус. Тому все залежить лише від вас і вашої ініціативності», — сказала пані Марина.

Координуватимуть конкурс на Волині Юлія Ткачук, а у місті Луцьку Катерина Синюк.

По закінченню заходу представники департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради разом з громадськими активістами домовились про створення робочої групи, яка буде працювати над поданням заявки на конкурс.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нативна реклама змінює користувацькі упередження і добре працює для рекламодавців
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 22 грудня
Останні новини
Схожі новини