У Луцьку відбувся чемпіонат з пожежно-прикладного спорту. ВІДЕО

У Луцьку відбувся чемпіонат з пожежно-прикладного спорту. ВІДЕО
Фото: Суспільне

Вчора, 21 липня, у Луцьку відбувся чемпіонат з пожежно-прикладного спорту. У ньому взяли участь 144 рятувальники з 24-ьох підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій області.

Про це Суспільному розповів керівник Головного управління ДСНС Волині Володимир Грушовінчук.

Учасники турніру змагалися у шести видах програми – підйом на швидкість по штурмовій драбині на четвертий поверх навчальної вежі, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, двоборстві, змаганні по трьохколінній драбині, пожежній естафеті та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

У змаганнях взяли участь по шестеро спортсменів з усіх 24-ьох підрозділів Волинської області. Улюблений спорт з повсякденною роботою поєднує пожежник Микола Савчук. Каже: аби демонструвати хороші результати, потрібно бути фізично витривалим.

Спортсмен Олександр Андрійчук став другим у змаганні з підйому на швидкість по штурмовій драбині на четвертий поверх навчальної вежі.

Він – заслужений майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, а в минулому – рекордсмен світу з пожежної естафети. Говорить: не уявляє свого життя без цього виду спорту, яким займається 15 років.

В умовах воєнного стану рятувальники переведені на посилений режим несення служби, – говорить Володимир Грушовінчук, – тому ці змагання є актуальними для того, щоб підвищувати боєготовність підрозділів.

Змагання з пожежно-прикладного спорту тривали упродовж дня. У загальнокомандному підсумку перше місце здобула команда першої Державної пожежно-рятувальної частини з Луцька, друге посіли рятувальники другої частини з обласного центру, а бронзу отримали рятувальники з селища Локачі, – розповіла начальниця відділу управління ДСНС Ірина Варварук.

Читайте також: У Підгайцівській громаді тренуються волинські біатлоністи. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тиждень донорства: у Волинському центрі крові оновлюють запаси
Наступна новина «Волиньгаз» рекомендує споживачам перейти на електронні квитанції за розподіл газу
Останні новини
Схожі новини