У Луцьку відбувся дитячий вокальний конкурс «Зимова казка». ВІДЕО

У Луцьку відбувся дитячий вокальний конкурс «Зимова казка». ВІДЕО

У Луцьку відбувся дитячий вокальний конкурс "Зимова казка". Перед конкурсантами поставили три умови. Перша − авторський репертуар. Виняток зробили для народних колядок та щедрівок, але в оригінальних аранжуваннях.

Друга вимога до репертуару − пісні не повинні бути "дорослими". Із авторами чи їх нащадками має бути узгоджено виконання. Третя умова − твори мають бути виключно українською мовою.
Такий конкурс відбувається в Луцьку вперше. Заявилося 37 учасників. З них десять колективів та 27 сольних виконавців. Усі вони намагалися підготувати оригінальні пісні. Особливо, вихованиці студії Тетяни Ціхоцької.

20 переможців конкурсу візьмуть участь у Різдвяному гала-концерті, в рамках фестивалю "Різдво у Луцьку", який відбудеться 14 січня у палаці культури. А кращий виконавець потрапить до програми шоу "Коляда з Тетяною Ціхоцькою", що відбудеться 16 січня вже обласному музичному драматичному театрі. Цей захід вже відбуватиметься вчотирнадцяте.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні діятимуть «інспектори паркувального простору»
Наступна новина На виборах у Затурцях переміг самовисуванець
Останні новини
Схожі новини