У Луцьку відбувся перший у Західній Україні кубок інсталятора. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку відбувся перший у Західній Україні кубок інсталятора. ФОТО. ВІДЕО

Волинь стала другою областю Західної України, де відбувся фестиваль для професійних монтажників систем опалення, водопостачання та енергозбереження – «Кубок інсталятора 2018».

Захід організувала компанія «Мега Тон», яка є лідером з продажу та імпорту професійних систем опалення в регіоні. Перший день фесту провели у Львові 8 червня, другого ж дня, 9 червня, найкращих виробників профільного обладнання та їх інсталяторів приймав Луцьк.

Відвідувачі дійства мали змогу протестувати продукцію партнерів та отримати професійні консультації.

Компанія «Мега Тон» приймає фестиваль на своєму подвір’ї

Керівник відділу продажів компанії «Мега Тон» Михайло Ойович розповів, що «Кубок інсталятора 2018» організували для своїх клієнтів:

«Такий захід ми робимо вперше, раніше робили лише дні народження фірми. Вчора у нас була така ж виставка у місті Львів. Це взагалі перша подія такого характеру в Західній Україні. Цей формат ми взяли в «Install Fest Ukraine», це профільні виставки потужних світових виробників системи опалення, водопостачання, каналізації і енергозбереження.

Ми запозичили формат і перенесли його в реалії менших міст – Львова та Луцька, щоб ті, хто не зміг відвідати виставку в Києві, могли зробити це на місці».

Керівник відділу продажів компанії «Мега Тон» Михайло Ойович

Він додав, що аби гостям було цікавіше, для них організували кубки з армреслінгу, настільного тенісу та з монтажу систем опалення.

Останні змагання оцінювало спеціальне журі за низкою критеріїв, яких в цілому є близько сотні. Щоправда, на кубку усіх не враховували, щоб не перетворювати його на екзамен, а щоб було весело і цікаво. Монтували зокрема котли та бойлери від виробника «Bosch».

Монтаж системи опалення

«Тут справа не в швидкості, а в якості, тому що опалення – це така штука, яка робиться один раз і надовго. Якість для нас якість на першому місці. Все монтується системою «UPONOR» – це система компанії, яка заснована у Фінляндії. Більшість систем опалення зроблені саме з використанням цієї труби, бо вона не боїться ні розмерзання, ні високих температур. Вона дає технологію швидкого монтажу», - пояснив Михайло Ойович.

Завітали на фестиваль такі партнери ТзОВ «Мега Тон», як «Kuydych Heating Technologies (КХТ)», «Valtec», «Herz», «TECH», «Bosch», «Termojet», «Walraven», «Grundfos» та «Tatramet».

Прибув також голова асоціації інсталяторів інженерних систем, організатор фестивалю «Install Fest Ukraine» Владислав Стефанишин.

«Ми дуже вдячні компанії «Мега Тон» за таку програму, за те, що запросили нас і багато компаній. Надіємось, що весь здобутий досвід буде для всіх дуже важливим. Тому ми підтримуємо «Мега Тон». Друзі, є така чудова можливість протестувати обладнання компаній, поспілкуватись. Менше пива, більше роботи – і вам це повернеться від ваших замовників», - закликав Стефанишин учасників фесту.

Організатор фестивалю «Install Fest Ukraine» Владислав Стефанишин

Учасники фестивалю розповіли, чому завітали на цю подію.

«Наше підприємство є українським виробником, ми виробляємо ту саму продукцію, що й за кордоном, вона нічим не відрізняється по якості. По потужності ми можемо рівнятись із заводами закордоння, наша виробнича площа зараз займає понад 15 тисяч квадратів. Ми виробляємо нашу продукцію як за кордон, так і на український ринок. Такі виставки потрібні, щоб показувати, що українські товари так само високої якості, що можна купляти техніку у наших виробників», - розповів менеджер компанії «Kuydych Heating Technologies» Володимир Шехович та представив новинки фірми.

Представники компанії «Kuydych Heating Technologies»

Натомість менеджер з роботи з ключовими клієнтами компанії «Bosch» Юрій Стеца зізнався, що для них цей захід корисний, тому що це нестандартний канал збуту електроінструментів:

«Це є 100 % потрапляння в цільову аудиторію, тому що ці люди працюють роками нашими інструментами. Нам це цікаво. Це дуже корисний захід, люди приходять, спілкуються, ставлять запитання. Ми не торгуємо, ми як представництво консультуємо людей, розказуємо, де вони можуть придбати цей інструмент. Ми полегшуємо життя нашим дилерам, в тому числі й клієнтам, оскільки вони не завжди можуть отримати консультацію в мережах, таких як «Нова лінія». Для того ми є тут, ми їм розкажемо, а вони прийдуть і просто придбають».

Менеджер з роботи з ключовими клієнтами компанії «Bosch» Юрій Стеца

До слова, представники фірми запрошували усіх охочих до віртуальної кімнати «Bosch». Це віртуальна реальність, куди інтегровані новинки обладнання – конденсаційний котел, терморегулятор, термостат. В ході гри необхідно замінити старий котел на новий, встановити кімнатний термостат та замінити термоголовки регулятора. Успішно виконати усі операції допомагав інструктор.

Гість фестивалю працює у віртуальній кімнаті «Bosch»

Учасники фестивалю не тільки розповідали про себе, а ще й розігрували призи за правильні відповіді на запитання, пов’язані з історією та продукцією компаній. Допомагали у цьому ведучі Олег Бакун та Роман Полтарак від Creative Group «BaRak».

Ведучі Олег Бакун та Роман Полтарак із переможцем одного з конкурсів

До слова, усіх пригощали пивом та квасом, а також бургерами та іншими стравами. 

Також діяла фотозона, де всі охочі могли зробити світлину на пам’ять.

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вартість збільшилась, а якість - ні: лучани нарікають на міський транспорт
Наступна новина На Волині в озері в мішку з-під цукру знайшли вибухівку та зброю
Останні новини
Схожі новини