У Луцьку виділять кошти для кронування дерев і утримання водойм

У Луцьку виділять кошти для кронування дерев і утримання водойм

З бюджету Луцька пропонують виділити кошти для меліорації водойм, утримання прибережних зон, а також для коронування дерев.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА Волинські новини.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова запропонувала під час перерозподілу бюджетних коштів спрямувати майже 50 тисяч гривень на екологічні заходи.

«Вільні залишки по охороні навколишнього середовища, 20 тисяч на гривень, пропоную спрямувати на біологічну меліорацію водойм, зарибнення і 29,2 тисячі гривень на утримання в належному стані прибережних захисних русел малих річок у місті», - запропонувала посадовець.

Також голова комісії Борис Смаль додав, що варто передбачити кошти на КП «Парки і сквери Луцька», аби вони належно провели кронування дерев у місті.

«Вони вже цим займаються у парку Дубки, чистили вулицю Львівську, на вулиці Корольова будується амбулаторія і там теж проводять чистку дерев, встановлюють зовнішнє вуличне освітлення на вулиці Полонківській й роботи в них по місту ще чимало», - наголосив Борис Смаль.

Присутні члени комісії підтримали бюджетні пропозиції та рекомендують депутатам ухвалити їх під час чергового сесійного засідання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат Волиньради прокоментував інформацію про те, що його впіймали п'яним за кермом
Наступна новина Чим живуть «сонячні діти» у Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини