У Луцьку відкрили інклюзивно-ресурсний центр. ФОТО

У Луцьку відкрили інклюзивно-ресурсний центр. ФОТО

У Луцьку на першому поверсі Будинку вчителя відкрили інклюзивно-ресурсний центр Луцької міської ради, на капітальний ремонт якого виділили 1,2 мільйони гривень.

Подія відбулася в понеділок, 27 серпня.

«Ми робили все для цих дітей: і аби їм було зручно заходити, й аби тут працювали справжні професіонали. Також ми замовили спеціальні обладнання та літературу, наразі робимо запит на державну субвенцію.

Цей Центр дозволить батькам трішки по-іншому подивитися на свою проблему, адже не завжди вони хочуть визнавати її і віддавати дітей в заклади компенсуючого типу», – розповіла начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко

Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко

Зіновія Лещенко зауважила, що протягом двох наступних років у Луцьку планують відкрити ще два таких центри.  

Директор Центру Олексій Танський додав, що тут зможуть навчатися діти віком від 2 до 18 років.

«У Центрі працюватимуть корекційні педагоги та вчитель-реабілітолог. Вони проводитимуть заняття з реабілітації дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Також тут будуть дефектологи, такі як логопед, психолог, сурдопедагог, тифлопедагог, які проводитимуть як індивідуальні, так і групові заняття», – сказав Олексій Танський.

Директор Центру Олексій Танський

Директор повідомив, що записати свою дитину батьки можуть, прийшовши в КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр Луцької міської ради», що на вулиці Шевченка, 14.

Урочисте перерізання стрічки

Гості відкриття
Один із кабінетів інклюзично-ресурсного центру

Спортивний зал


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вулицю перейменували на честь митрополита Ніфонта
Наступна новина Духовній святині Волині - 300 років
Останні новини
Схожі новини