У Луцьку відкрили новий офіс страхового туристичного сервісу Insurance-tourservis. ФОТО

У Луцьку відкрили новий офіс страхового туристичного сервісу Insurance-tourservis. ФОТО

У Луцьку відкрили другий офіс страхового туристичного сервісу Insurance-tourservis, який надає послуги страхування, туризму та навіть роботи за кордоном.

«Ми – посередник в сфері страхових послуг й співпрацюємо із найкращими страховими й туристичними компаніями, які входять в ТОП-10 компаній України. Тобто наш клієнт може придбати їхні послуги, не виходячи з офісу», – зазначив директор сервісу Андрій Новосад.

Андрій Новосад розповів, що офіси такого формату у них вже є в Рівному, Львові, Ковелі та Луцьку. До слова, директор додав, що путівки в них можна купити в будь-яку країну світу та отримати поради, які необхідні туристам.

«Також ми надаємо ще й консультаційні послуги про роботу за кордоном. У нас є партнери, які безпосередньо доставляють наших клієнтів до роботодавців у будь-яку країну», – сказав Андрій Новосад.

Директор сервісу зауважив, що Insurance-tourservis має багаторічний досвід як в сфері туризму, так і в сфері страхування, тому за бажанням клієнта вони можуть підібрати будь-які умови за будь-яку ціну.

Андрій Новосад зазначив, що всі, хто співпрацював з їхнім сервісом, лишились задоволені роботою працівників Insurance-tourservis.


Якщо вас зацікавила інформація про страховий туристичний сервіс Insurance-tourservis, ви можете звернутися за адресою:

Проспект Волі, 42, ТРЦ «Гранд-Волинь», 3 поверх із 9:00-18:00.
Або ж за телефонами: 282850, 050 972 67 21, 096 260 50 59, 050 672 25 54.
До речі, перший офіс знаходиться за адресою: вулиця Словацького, 7 (офіс 311).

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин заплатив шахраєві за неіснуючий мотоцикл
Наступна новина Луцькі баскетболісти перемогли в міжнародному турнірі
Останні новини
Схожі новини