У Луцьку відкрили новий «яблучний» магазин «I.Сube»»

У Луцьку відкрили новий «яблучний» магазин «I.Сube»»

Хотіли чогось оригінального – отримуйте! Поєднання унікального в своєму роді дизайнерського рішення щодо оформлення магазину та прагнення до найвищих стандартів надання послуг знайшло своє місце на першому поверсі луцького розважального центру «Промінь».

Любите техніку Apple чи давно хотіли з нею познайомитись, а разом з тим отримати задоволення від обслуговування?

У магазині I.Cube завжди в наявності на вас чекає сертифікована в Україні продукція всесвітньо відомого бренду з офіційною гарантією виробника, задля використання якої не потрібно відправляти пристій закордон.

Окрім Apple, магазин також реалізовує товари інших відомих брендів таких як JBL, DJI, Beats, Marshall, та інші.

I.Cube здатен обслуговувати весь цикл життя вашої «яблучної» продукції, зовсім не грає ролі, чи це iPhone чи iMac: для будь-якої техніки Apple знайдеться потрібний аксесуар. Сервісний центр діагностує несправність різних видів складності, а висококваліфіковані спеціалісти швидко та якісно їх виправлять.

Неважливо чи вам потрібно поклеїти захисне скло, вибрати колір аксесуарів чи освоїти нову операційну систему, персонал магазину завжди прийде на допомогу. Оплатити омріяну техніку можна як готівкою, так і карткою.

Проте, не дивлячись на всі переваги, спрямовані на задоволення високих вимог споживачів, власники магазину не забули і за оформлення. Щоб не загубитись серед інших, дизайн магазину зіграв одну з передових ролей, дякуючи молодій та перспективній дизайнерці Ірині Лисюк:

«Основна ідея цього проекту - створити магазин, який би став продовженням ідеї Apple та їх курсу на мінімалізм, технологічність та стиль. Мене надихнув IPhone Jet Black і я придумала чорний глянцевий куб, який помістила у сам магазин. Намагалась відійти від стандартного розміщення меблів під стінкою. Натомість спроектувала лаконічний та мінімалістичний куб, який став центром магазину і центром тяжіння для покупців», – розповідає Ірина.

Отже, поціновувачів якісної, стильної та надійної техніки запрошуємо в оригінальний магазин I.Cube, щоб відчути всі переваги на власному досвіді та поділитись враженнями з іншими.

Точка продажу «I.Cube» знаходиться на проспекті Президента Грушевського, 2 у РЦ «Промінь», на першому поверсі. Завітайте та переконайтесь у якості техніки, прозорості співпраці та професійній консультації.

Instagram:https://www.instagram.com/icube.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали неймовірні світлини «Волинської Голландії»
Наступна новина У Луцьку оновили найбільший фуд-корт міста - «Grand Central». ПРОГРАМА ЗАХОДУ
Останні новини
Схожі новини